dimecres, 8 de juliol del 2020

60% de la paga extra de 2013



Des de UGT Universitats hem reclamat que la Generalitat faci la transferència, sense demora, a les Universitats del 60% de la paga extra de 2013 que ens va retallar injustament, i que ho faci al juliol, com als treballadors i treballadores de la resta del sector públic. Som bons perquè se'ns apliquin retallades, però també per cobrar.
 
Els treballadors i treballadores de les universitats públiques exigim que la recuperació d'aquesta paga, i també la del 2014, es faci seguint els acords signats pel conjunt dels serveis públics.

Recordem que el sector d' Universitats no té una Mesa de negociació sectorial pròpia amb el govern de la Generalitat, ara per ara la negociació dels temes més generals queda dins la Mesa de Funció Pública.

Seguim reclamant però un espai propi, almenys de diàleg, amb els representant de la Secretaria d'Universitats i Recerca.

En aquest moment estan en exposició pública o en format esborrany diversos projectes legislatius, nacionals i estatals, que afecten condicions, drets i figures de contractació.
El govern no pot seguir evitant el diàleg i acord amb els sindicats majoritaris del sector.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...