divendres, 17 de juliol del 2020

Comisió de Seguiment del PD? Gràcies, però NO!


Les Franqueses es manté a la Fase 0 del pla de desconfinament ...


Avui divendres dia 16/07 està tenint lloc la darrera reunió de la Comissió de Seguiment del Pla de Desconfinament de la UAB que te com a objecte de treball la tornada al setembre.

Des de la primera reunió d'aquesta Comissió  la Secció Sindical d'UGT ha vingut participant i demanant diverses dades d'informació que creiem vitals per poder participar en igualtat de responsabilitat, i hem demanat també respecte per les qüestions d'ordre en les comunicacions cap a la comunitat i les convocatòries de les reunions.
Però lamentablement a aquestes alçades continuem sense resposta ni a les nostres preguntes ni a les nostres peticions més enllà d'un simple "prenem nota per la propera vegada", però no hem vist cap canvi d'actitut ni en la previsió dels temps ni en el lliurament d'informació. 
Es veu que han perdut les notes.

Per tant des d’aquesta Secció Sindical reiterem la nostra voluntat de col·laborar a millorar tots els aspectes que tenen a veure amb la salut i les condicions laborals dels nostres companys, però no podem fer-nos responsables d’aquestes decisions quan no se’ns facilita el material que considerem necessari per treballar ni tampoc se’ns respon a per què no se’ns dona. 

Per nosaltres el fet que la part institucional decideixi quina informació és necessària i quina no, i en quin temps es facilita, des legitima totalment la nostra participació.


Per tal que no hi hagi cap mena de malentés ni confusió respecte a les nostres intencions,o per si algú les ha perdut de vista pel camí; us fem a mans a tots i totes en el següent enllaç  la còpia de l'escrit que hem passat per registre a l'atenció de la Unitat de Relacions Laborals, la Gerència i la Rectora; amb l'exposició dels  motius i peticions que han originat el nostre malestar (compartit per molts de vosaltres i que ens heu fet arribar per diverses vies, tot s'ha de dir) i  pels quals continuarem sense participar d’aquestes reunions mentre res no canviï, tot i que n’agraïm la invitació.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...