dijous, 2 de juliol del 2020

Saps exactament què has de fer a partir de dilluns? Nosaltres tampoc!



CÓMO USAR TRY, STOP, REMEMBER Y FORGET



Avui ha tingut lloc la enèssima reunió de la comissió de seguiment del desconfinament, però aquest cop la UGT no hi ha assistit (…si vols saber-ne els motius, continúa llegint aquí…).

Com a sindicat tenim informació, però com a treballadors no. Avui entenem com us deveu sentir.
Nosaltres vam prendre aquesta decisió per motius que us expliquem en el comunicat oficial que vam fer arribar a la Gerència ahir dimecres:

"La Secció Sindical UGT exposa que no participarà en la reunió de demà 2 de juliol de la Comissió de Seguiment del Pla de Desconfinament.

Hores d'ara la postura de l'Equip de Govern i Gerència ha estat la de simplement garantir el complir el mínim legal i no s'ha negociat ni se'ns ha fet arribar moltes de les informacions, moltes dades, ni s'ha tingut en compte cap de les aportacions demanades. 

Us recordem que per vetllar pel compliment del Pla Sectorial d'Universitats de la Generalitat ja tenim un gabinet jurídic i uns delegats i delegades que vetllaran pel respecte dels mínims legals. Per això no cal crear una "Negociadora".

Entenem que com que no se'ns ha escoltat, no se'ns han facilitat moltes de les dades demanades, tot i que us vau comprometre en vàries ocasions,
no s'han tingut en compte cap de les nostres aportacions, ni d'UGT, ni de la resta de sindicats,això vol dir que no s'està negociant, i no s'està respectant el dret a la negociació col·lectiva.

El resultat és que la UGT no blanquejarà una suposada negociació. Tan bon punt es tingui per part de l'equip de govern predisposició a negociar, podeu comptar amb nosaltres, per escalfar la cadira no ens trobareu."

A hores d'ara, el Gabinet de Rectorat acaba d’enviar la seva tercera comunicació oficial a tota la comunitat però si tenim en compte que estem a dijous a la tarda, que l’horari és intensiu i presencial fins les 18h i que s’implementa dilluns, ho llegireu demà, és a dir, a 24 hores de la reincorporació. Per això creiem que anem tard i amb poca concreció en un tema que pretenia estar enllestit per l’1 de Juliol.

El que has de saber és:

1) Que estem a juliol i hi ha jornada intensiva de 8 a 14h
2) Que l'horari de les gestions acadèmiques és de 9 a 14h
3) Que l'horari dels slipi és de 8 a 18h
4) Que hi haurà grups estancs amb 50% de presència, per torns a respectar…

…I que si no tens clar el que has de fer o com has de gestionar els teus horaris, et posis en contacte amb l’Àrea de PAS.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...