divendres, 20 de desembre del 2019

Bons propòsits per l'any vinent!



                                     


De cara a l'any vinent tenim tot de bons desitjos:

A l'Equip de Govern: que no ens deixin a l'estacada en aquest final de mandat i treballin conjuntament amb nosaltres per tal d'aconseguir el finançament suficient per a revertir les retallades d'una vegada i recuperar tots els drets perduts.

A la Gerència: que responguin a les nostres peticions, que ens convoquin i treballem conjuntament per tal de millorar els processos de selecció, que paguin la millora de jubilació als funcionaris i no els obliguin a litigar, quan estan perdent els judicis i segueixen jugant amb els diners de tots sense necessitat...

A la resta de sindicats: HUMILITAT a l'hora de reconèixer la tasca dels altres, SINCERITAT a l'hora de fer els comunicats i RESPECTE pels treballadors, no generant-los falses expectatives.

Per part nostra, com sempre, des de la UGT de la UAB, intentarem seguir en la nostra línia de treball: presentant propostes, escoltant les vostres reivindicacions i ajudant-vos en el dia a dia, treballant conjuntament amb la resta de companyes de Comitès i Juntes pels drets de tothom, garantint l'estabilitat, mantenint-vos informats i explicant-vos sempre la veritat.

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...