dilluns, 8 d’octubre del 2018

Portem l'agenda plena!!!


 Resultado de imagen de agenda llena



Tot i que vingui un pont aquesta setmana, a la UGT no parem quiets.

Els propers dies i setmanes tenim un calendari molt intens:

1) Demà 9 d'octubre portem al Parlament la reclamació de les pagues extres 2013 i 2014: ja estem farts d'esperar... Ho recuperarem tot!

2) Us recordem que dijous és vigilia de festiu, i segons el nostre calendari laboral:

- En el cas d’horaris amb una jornada diferenciada els divendres, tindran els marges de flexibilitat propis d’un divendres (presència obligada fins a les 14h).
 
- Les persones amb horari de tarda amb flexibilitat ampliada els divendres també tindran configurada la jornada pròpia dels divendres (presència obligada fins a les 19h).
 
- Aquest dia, a més del 7 de desembre les persones amb horari de tarda podran sol·licitar passar a horari intensiu de matí, si el servei ho permet (presència obligada fins a les 14h).
 
Aquesta petició s’haurà de fer a l’aplicatiu de gestió horària mitjançant l’opció de “Canvis de jornada” demanant la jornada “vigília fest. Matí” (11 i 31/10 i 7/12), i seguirà el procés de validació fins a l’Àrea de PAS.

3) El proper divendres 19 d'octubre convoquem en assemblea els treballadors de suport a la recerca en situació de frau de llei. Assistirà l'advocada Imma Vivar del Gabinet Jurídic de la UGT per tal d'explicar-vos el procediment i resoldre les vostres dubtes. Com ja sabeu, per tal que se us reconegui la vostra estructuralitat i pogueu gaudir dels avantatges actuals i futurs acords per a treballadors indefinits no fixes HEU DE DENUNCIAR SI O SI A LA UAB, JA QUE NOMÉS OBTINDREU LA CONDICIÓ D'INDEFINIT NO FIXE PER SENTÈNCIA JUDICIAL.
L'assemblea tindrà lloc a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Polítiques el divendres 19 d'octubre a les 12 hores. Us demanem la màxima assistència i que ho feu extensiu als vostres companys en la mateixa situació, així com que ens confirmeu la vostra assistència i/o aprofiteu per a portar-nos la documentació que us vam demanar en el correu del 26 de juliol.

4) El proper dimecres 24 d'octubre convoquem en assemblea els treballadors funcionaris jubilats i els futurs jubilats per tal d'informar-los de primera mà del procediment per a reclamar el premi o millora per jubilació a que tots els treballadors tenim dret, tan laborals, que ja van recuperar el dret gràcies als nostres serveis jurídics, com funcionaris, en virtut d'una nova sentència guanyada per una treballadora de la UPC a través del gabinet jurídic de la UGT. 
Us avancem però, per si voleu aprofitar el viatge, la documentació que necessiteu:

- Reclamació prèvia: són 2 models, el 53.2 i 53.5, que us adjuntem i que heu d'omplir i presentar per Registre, fer-ne una còpia per l'advocat i guardar-vos la vostra
- Fotocopia DNI
- Certificat de serveis previs UAB
- Resolució jubilació Seg Soc que inclogui les bases reguladores i anys treballats
- 3 últimes nòmines.

Ho heu de reclamar TOTS, independentment del temps que faci que us heu jubilat.

Els afiliats han de consultar la tarifa que tenen depenent dels anys d'afiliació.
Les tarifes generals són:
- 1a visita per apertura d'expedient 50€
- presentació demanda 250€ provisio de fons a descomptar
del 10% del resultat final.

L'assemblea tindrà lloc a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Polítiques el dimecres 24 d'octubre a les 13 hores. Us demanem que confirmeu l'assistència i ho feu extensiu als vostres companys i companyes afectats. Recordeu que el que aconseguim avui per a uns ens acaba beneficiant a tots demà!

Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...