dimecres, 12 de desembre del 2018

Propera assemblea de ratificació de l'Acord pel Capítol VI: Vindràs oi?

Resultado de imagen de asamblea




Ja haureu rebut, entre d'altres, el nostre e-mail informatiu sobre la proposta d'acord definitiva per al col·lectiu.

La nostra valoració és que és el millor acord possible al que podem arribar, dins de les possibilitats legals existents i econòmiques de la UAB i de la Generalitat.

Estem molt contents de l'acord perquè:

1) Posa per escrit el reconeixement implícit de que tots els indefinits no fixes puguin presentar-se a concurs intern.
2) Suposa l'equiparació de drets laborals als del personal laboral fix per a tot el col·lectiu, tant de temporals com indefinits no fixes. Si bé és cert que aquesta equiparació tindrà lloc en diferents moments segons la situació concreta de cadascú, aquesta acabarà arribant a tots.
3) Suposa el reconeixement de l'estructuralitat de totes les persones actualment indefinides no fixes amb finançament UAB, que passaran a tenir plaça a la RLT per assignació directe amb efectes 1 de gener de 2019, com a plantilla de capítol I.
4) Suposa un acord de garanties de permanència per al personal indefinit no fixe amb càrrec a finançament específic que acabi el seu projecte o font de finançament.
5) Suposa un acord que cobreix als companys que en un futur esdevinguin indefinits o passin a tenir finançament UAB.

Per tot això, esperem que valoreu ben bé la importància de l'acord, vingueu a l'assemblea de demà 13 de desembre a les 12 del migdia a la Sala d'Actes de Polítiques i el ratifiqueu.

Si bé és cert que la UAB ja ha encetat el camí per passar a capítol I al personal indefinit no fix amb finançament UAB que els ha aprovat la Generalitat, sense signar l'acord, possiblement se'ls passi a capítol I, però no tindrem més garanties de que acompleixin amb la resta de drets, econòmics i no econòmics, ni de que facin una anàlisi del col·lectiu per tal de veure si està ben classificat i per reconèixer l'especialitat i complement.

Sense l'acord no tindrem garanties ni equiparacions per a la resta de companys del col·lectiu, els temporals i els indefinits no fixes amb finançament específic.

Sense l'acord només podreu aconseguir la resta de drets judicialment.

Si bé es cert que hi ha uns temps d'espera per a certes coses i certs col·lectius, ara ja hi ha una data fi.

Us esperem a tots!


Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...