dilluns, 29 d’octubre del 2018

ESTAT DE LES NEGOCIACIONS DE LA MESA D'UNIVERSITATS


Com sabeu el passat dia 26/10/18 va tenir lloc la fins ara última reunió preparatòria de la propera Mesa d'Universitats programada finalment pel dia 6/11/18.

En aquestes reunions preparatòries els sindicats i les Universitats miren d'acostar postures abans de seure's amb la Generalitat i signar documents definitius.

Aquesta infografía és un petit resum dels punts més importants que es van tractar i que resten pendents de signatura final tot i que sembla que seran tal i com els us mostrem.

Si vols tenir més detalls sobre aquestes qüestions i sobre com va anar la reunió clicka aquí o sobre la imatge.

Aprofitem també per explicar-vos algunes altres PROPOSTES que va PRESENTAR UGT i que resten pendents d'estudi.

La UGT, a més del que podeu llegir en el document de l'enllaç, també va propossar:

1.- La creació d'una comissió de seguiment per vetllar per l'aplicació del compromís sobre la recerca desprès de la maternitat però de moment no ha estat acceptat.

2.- Respecte a les IT al 100%, la UGT està treballant perquè s'apliqui no només a les persones que cursin la baixa a partir del 19/10/18, sinó que també els sigui d'aplicació a aquelles que estiguin en situació de baixa en aquest moment encara que l'hagin començat abans de la data de la entrada en vigor del nou Decret Llei.

3.- La denúncia de l'Acord de dies d'Indisposició ha portat a una nova situació de transitorietat d'aquest acord. Aquesta transitorietat pretèn ser de 6 mesos per acabar de negociar les noves condicions sota les quals s'hauran d'emparar els treballadors que estiguin en situació d'indisposició. La UGT continuarà lluitant el proper dia 6/11/18 per tal que la transitorietat sigui de 1 any i que es retorni a la situació d'abans del 2012 quan s'havía de presentar la baixa al segon día d'indisposició i no al primer día tal i com ara volen imposar les Gerències.

Nosaltres continuarem treballant per millorar aquestes i totes les condicions dels treballadors que van ser vulnerades amb les retallades... Ens acompanyes?


Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...