dijous, 29 de novembre del 2018

Taula de Mobilitat: si treballes al Campus segurament t'interesa!





Unes companyes de la facultat d'Educació ens van fer arribar les seves queixes i aquestes fotos per demanar que s'impulsés alguna mesura per acabar amb el problema dels pivots. Nosaltres obviament portarem aquest tema a la Taula de Mobilitat com sempre fem amb totes aquelles necessitats que ens feu arribar.

Però aquí no acaba la cosa...continuem treballant per millorar el servei de RENFE i per això també treballem a la Taula els següents punts:

1) Fins que no ets a l'andana no et donen informació de les incidències, quan ja has picat el viatge, i potser llavors decideixes anar amb un altre mitjà de transport. A més, si demanes llavors la devolució, si es tracta, com ahir 15/11/2018, d'incidències derivades de la situació metereològica adversa, no t'ho tornen. Puc entendre que no facin devolucions quan son causes de força major alienes a Renfe, però que ens donin dret d'opció, que ens donin la informació abans d'accedir a l'andana.



2) Des de setembre la R8 direcció Martorell està en obres de les 14.45 a les 19.45 entre les estacions de Rubí i Castellbisbal, fent el transport per carretera. Això implica que el 95% dels dies la major part perdi el tren d'enllaç a Castellbisbal, havent de romandre esperant mitja hora més, sense cap compensació, i sent ara ja el 100% de les vegades, doncs s'ha afegit que han tallat la carretera de Castellbisbal i ara els autocars han d'accedir a l'estació des de Sant Andreu de la Barca, donant molta més volta.




3) Seguim des de fa anys amb 1 sol tren per hora i sentit a la línia R8, tot i les reivindicacions fetes de fa anys per UGT, amb recollida de signatures inclosa, i propostes actuals.
És una línia amb poc i mal servei, a part d'una de les línies més curtes i desaprofitades de tota la xarxa, quan podria estendre's cap al Maresme des de Granollers i cap al Penedès des de Martorell, donant més i millor servei. No valen excuses tirant-se les culpes de Renfe a la Generalitat i de la Generalitat a l'Estat per manca de finançament. Volem solucions. Si volem que la gent agafi el transport públic hem de facilitar-los un bon servei.

A change.org trobaràs que hi ha una campanya de recollida de signatures que han posat en marxa els usuaris afectats, clicka a l'icona per sumar-te i recolzar-la!!

 Resultado de imagen de r8 rodalies

Si tú, al igual que les companyes d'Educació, vols fer alguna queixa o deixar constància d'alguna necessitat, fes-nos-ho saber i nosaltres ho portarem als foros on calgui!

Seguim treballant per tú!


Potser també t'interesa...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...